Salata cu macrou afumat

de -Licurici- in Salate, 5 Iun 2015 | 6762 vizualizari

 

O salata rapida, numai buna dupa o zi de munca lungaaaaa. :-)

 

INGREDIENTE

  • 400 g macrou afumat (2 bucati)
  • 300 g porumb dulce (o conserva)
  • 200 g sfecla rosie murata
  • o ceapa rosie
  • 4-5 linguri de maioneza
  • 2 oua fierte
  • zeama de lamaie
  • rosii cherry si patrunjel - pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu macrou afumat:

  • Am pus ouale la fiert, am taiat ceapa fideluta si am curatat pestele de oase si piele, apoi l-am taiat in bucati mai mici.
  • Porumbul l-am scurs bine si l-am stropit cu zeama de lamaie, iar sfecla am taiat-o cubulete.
  • Maioneza am facut-o rapid dintr-un galbenus crud, un varf de lingurita de mustar, ulei, sare si putina zeama de lamaie. 
  • La sfarsit, am amestecat maioneza cu sfecla rosie, apoi le-am asezat in straturi (sfecla, porumb, ceapa, peste) si am decorat cu rosii cherry si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

10.06.2015, 18:08

Bunatate cu pestic!

mihaelar63 1

11.06.2015, 12:46

Bravo laura . Buna salata . Inspirata alaturare de ingrediente . Este pe gustul meu

-Licurici- 1

12.06.2015, 09:33

Ma bucur mult ca va place.. Aceasta salata e nelipsita de la mesele de Craciun/Anul Nou

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata verde cu mozzarella si rosii